Menü

10 stílusos utazási tipp

2016. 04. 28. 00:00:00
10 stílusos utazási tipp

Ezúttal néhány jó tanáccsal szolgálunk, méghozzá egy híres stylist Elizabeth Saltzman jóvoltából.

Hozza legjobb formáját utazása alatt is.

1. Kézipoggyász

Leginkább csak egy kézipoggyásszal érdemes utazni. Váltogassa ruháit, úgy nem csak egy alkalommal viselheti az utazása során. Az alap ruhadarabok néhány kiegészítővel feldobva nagyban javítják a végső megjelenést.

2. Tiszta és hidratált bőr

Ha utazásni készül, mindig tisztítssa meg és hidratálja az arcát. A természetes külső elérhető különösebb sminkelés nélkül is, vagy csak egy kis „light” makeup felvitelével: BB Cream, szemspirál, pirosító alkalmazásával. Nagyon fontos, hogy az ajkak mindig hidratáltak legyenek! Különösen fontos a hidratálás repülős utazásokkor vagy ahol állandó légkondicionálás van.

3. Víz, víz, víz

A hidratáció kívül-belül egyaránt fontos. Csak így maradhat szép fényes a haja és feszes a bőre. Ezért, az utazás alatt sok folyadékot kell inni, sőt, akár még frissítő termálvíz sprayt is spriccelhet a bőrére.

4. Nyújtás

Óránként keljen fel a székből, akár repülővel, akár vonattal utazik. Nyújtóztasd ki a lábait, csináljon néhány testgyakorlatot, hogy aktiválódjon a vérkeringés. Ha autóval utazik, jobb, ha kétóránként megáll, hogy kinyújthassa a lábát.

5. Napszemüveg

Elmaradhatatlan kiegészítő kellék minden utazáshoz. Fontos, hogy védje a szemét és eltakarják a fáradtság okozta karikákat.

6. Figyeljen a cipőre!

Cipők! Minden nő kedvence, ezekkel azonban mégsem tömheti meg a bőröndjét! Legjobb, ha egy kényelmes darabot választ az útra (egy sportcipő is lehet divatos), és egy csinosabb darabot az utazás során adódó alkalmakra.

7. Réteges öltözködés

Mindig a réteges öltözködés a legjobb az utazáshoz. Kényelmes, mert bármikor fölvehet egy réteget, ha fázik, vagy ledobhat egyet, ha melege van.

8. Ballonkabát

Bárhová elmehet a világon egy stílusos, hosszú kabátban, mivel ez egy igencsak sokoldalú ruhadarab. Mutatós és időtálló.

9. Minimalista ékszerek

Ha úton van, mindenképp a leginkább minimalista ékszereit viselje. Az értékesebb darabokat legjobb otthon hagyni biztonságban! Ezáltal jobb lesz a komfortérzete, és nyugodtabb is lesz.

10. Fejhallgató

Végül, mi mást javasolhatnánk még? Utazáskor a zene a legjobb társaság. Ha teljes magányban és a legjobb minőségben akarja élvezni a zenét, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy megbízható fejhallgatót.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés