6 dolog, amit mindenképpen VIGYEN magával utazáskor!

Devecseri Mónika
2016. 03. 24. 00:00:00
6 dolog, amit mindenképpen VIGYEN magával utazáskor!

Alapdolgok, amik helyett nem foglalnak bőröndünkben, de ha kimarad pakoláskor nagyon tudnak hiányozni.

1. Nőknek kötelező útitárs a kendő

Egyszínű, pamut kendő sok funkciós és sokoldalú. Könnyű, meleg és kis helyen is elfér. Jól használható takarónak a repülőn, kabát helyett hűvös napokon, véd a tűző naptól nyáron, templomba lépve az illemnek is eleget tehetünk vele, fürdőruha felett strandruha és a sort a végtelenségig folytathatnánk. 

2. Egy üres műanyag palack vagy kulacs

A repülőtéri biztonsági ellenörzések megszigoródása óta, korlátozva van az innivaló repülőre való felvitele is. Egy üres flakon vagy kulacs bárhol feltölthető ívóvízzel. Hosszabb repülőúton fontos sok vízet inni, a fapados légitársaságokon pedig kisébb vagyonért vehető egy flakon ásványvíz.
 

3. Hidratáló krém

Nemcsak nőknek, férfiaknak is jó szolgálatot tehet egy könnyű hidratáló krém. Nyáron védi a bőrt a tűző naptól, télen a hideg széltől, véd a repülő száraz levegőjétől is. 

4. Külső akkumulátor

Használható telefonhoz, tablethez vagy navigációhoz, mert valami biztos mindig lemerül. Ráadásul a leglehetetlenebb pillanatban. Lemerül a navigáció útelágazásnál, a telefon fontos hívás közben, vagy a tablet egy videófelvétel alatt. Ilyenkor gyors megoldás egy külső akkumlátor.

5. Kézfertőtlenítő gél, törlőkendő, papírzsebkendő, ragtapasz

Vannak élethelyzetek, amikor ezeknek nagyon jó hasznát veszük. Ha feltörte a cipő a lábunkat az egész napos sétától. Ha nem mükődik a vízcsap, ha nincs WC papír, vagy fagyitól ragad a kezünk. Ilyenkor jól jön, ha a kézitáskánkból elővarázsolhatjuk ezeket a dolgokat.
 

6. Bankkártya

Vannak váratlan események, betegség, amikor szükség van vésztartalékra. A legtöbb biztosítás csak itthon fizet, a helyszínen nekünk kell rendezni az orvosi számlát. Ilyen esetben jól jön egy bank- vagy hitelkártya.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest