Menü

A női neszesszerek titka

2016. 10. 24. 00:00:00
A női neszesszerek titka

Lehet, hogy ebben a pillanatban is ott áll a fürdőszobádban és a megfelelő alkalomra vár: arra, hogy elinduljatok, együtt valahová.

Minden női (és férfi) neszesszer titkokat rejt, ha ebben a pillanatban ki kellene öntened a tartalmát, nagyon sok mindent elmondana rólad, mi van benne.

De minek kellene benne lennie? Elmondjuk.

Ha férfi vagy most menekülj

Ez az a cikk, ami minden férfit érdekel, hiszen most fény derül arra, mit rejt az a kicsi (netán kicsi nagyobb) táskácska, amit már milliószor láttál, belenyúlni illetlenség, viszont évek óta furdal a kíváncsiság, mit tartalmazhat.

Hamarosan elmondjuk, de előtte adunk neked egy lehetőséget a menekülésre: ha ide kattintasz, nem csak elmenekülsz, és nem olvasod tovább a cikket, hanem lehet egy saját, pasis neszesszered is, de megnehezítettük a dolgodat, mert igazából nem mondjuk meg melyiket rendeld meg, ha szeretnéd: http://www.gabol.hu/utazasi_termekeink_84/neszeszer_91

Ez legyen egy női neszesszerben

Az, amit most fogsz olvasni nem szentírás, nem kötelező betartanod, de összeállítottunk neked egy olyan neszesszercsomag – tartalmat, ami vészhelyzetben éppúgy segít neked, mint egy görbe este utáni ébredéskor. 

Mondjuk mi az, ami mindig legyen nálad a neszesszeredben.

Pirulák, tapaszok

Ha már van neszesszered, ne felejtsd el belerakni azokat a gyógyszereket, amikre bármikor szükséged lehet: az életmentő gyógyszerek tényleg mindenképp legyenek nálad, de ha fejfájós vagy, vagy a hasad szokott fájni, akkor az arra való gyógyszerek is legyenek benne.

Jó, ha pakolsz bele ragtapaszt, csipeszt, nem baj, ha van nálad 1-2 napra elég menstruációs csomag, fertőtlenítők, higiéniás cuccok. Ezeket mindenképp updateld akkor, ha tudod, hogy hová mész. (Nyilván egy januári ausztriai gleccsertúrára mást vigyél, mint az athéni strandara júliusban)

100 milliliter

Érdemes beszerezned, és a neszesszeredben tartani néhány 100 milliliteres kis tárolót: ebbe tudsz tenni sampont, tusfürdőt, vagy bármilyen folyadékot, ami akár arra is megfelelő, hogy felvidd egy repcsire. Igen, egy fapadosra.

Van, aki esküszik a mini parfümre is, azt bármikor elő lehet kapni.

Érdemes egyszer megvenned teljesen gazdaságtalan 100 millis utazó kiszerelésű sminklemosót, fogkrémet, lényeg, hogy mindig minden ellenőrzésen át tudsz ekkorákkal jutni. Vagy megrendelned reptéri neszesszer csomagunkat.

Mekkora a neszesszered?

A 2:1, meg a 3:1 az most nem focimeccs-eredmény (azoknak a pasiknak, akik még itt vannak), hanem a többfunkciós termékekre akarjuk rávinni a fókuszodat, azért, hogy beleférj a neszesszeredbe (bár erre nemsokára mutatunk egy szuper megoldást).

Sminkcuccok

Ha nem vagy abban a szerencsés(?) helyzetben, hogy sminktetkód van akkor érdemes sminkcuccokat is rakni a neszesszerbe (tulajdonképp erre való):  spirál, alapozó, púder, korrektor kedvenc szemhéjpúder, rúzs és valami a szempilláidra, ez mind elfér egy jó neszesszerben. 

Csetresz

Oké: kell még hajgumi, másfajta gumi, szemüvegtörlő, higi zsepi, hajcsat (van, aki a neszesszerbe rak egy falatnyi bugyit is), rágó, szájvíz, minden olyan, amire bármikor szükséged lehet.

Milyen neszesszerek léteznek?

Most, hogy telepakoltuk a neszesszeredet, gyorsan megjegyezzük, hogy nem bőrönd, de mégis olyan, hiszen nálunk többféle méretben, és színben be tudod szerezni, van belőle olyan is, amelyik kézi fogóval, akasztófüllel rendelkezik, van amelyik bélelt, van amelyik többrekeszes, általában cipzárasok: közös tulajdonságuk, hogy könnyen tisztíthatóak.

Kattints ide, nálunk már párezer forinttól divatos, designos neszesszereket tudsz vásárolni: https://www.gabol.hu/utazasi_termekeink_84/neszeszer_91

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés