Menü

A válltáska, ma már nem csak a nőknek áll jól

2015. 11. 16. 00:00:00
A válltáska, ma már nem csak a nőknek áll jól
Sok víznek le kellett folynia a világ különböző részein található folyókon, de 2016-ban eljutottunk végre oda, hogy egyáltalán nem ciki, sőt stílusos, ha egy férfi táskát, válltáskát hord.

A trend megváltoztatásában oroszlánrészt vállalt David Beckham, aki messze földön híres arról, hogy komoly kollekció bújik meg a gardróbjában. A divathullámot ő indította el, majd később olyan illusztris társaság csatlakozott hozzá, amelynek tagja például Kanye West vagy éppen Pharrell Williams.

Még nincs sok tapasztalat

Mivel a férfiak mostanában kezdik el felfedezni, hogy az aktatáskán kívül léteznek más lehetőségek is, ezért még maga a divatszakma is csak tanulja az igényeket. Ennek köszönhetően sokszor futhatunk bele egészen érdekes, vagy éppen konkrétan rossz választásba. Mert a táska öltöztet, de csak akkor, ha a kiválasztott darab, harmóniában van az öltözékkel, a személyiséggel.

A legjobb persze az lenne, ha minden alkalomhoz, ruhához lenne külön-külön táskája az embernek, de azért ezt az említett sztárokon kívül, nem sok férfiember engedheti meg magának. Ezért nagyon fontos, hogy az az egy, amelyiket végük kiválasztanak, az tényleg mindent vigyen.

Messenger válltáska

Ezeknek a kezdetleges formájával már több, múltban játszódó filmben találkozhattunk. Amikor a király hírnöke, egy uralkodó futára megkapta a szupertitkos levelet, akkor egy Messenger válltáskához hasonló alkalmatosságba rejtette azt el. Ezek azok a válltáskák, amelyek nem túl nagyok, de mégis sok minden elfér bennük. Ez lehet egy tablet, okostelefon, könyv, jegyzetek, tollak, ceruzák, egy üveg ásványvíz, kulcsok, pénztárca…

A bőr és a textil messenger válltáskák is igen népszerűek.

Övtáska:

Régóta hordják ezt a férfiak, azonban a praktikum mellett a külsőséggek is egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak. A régi nylon anyagú kínai modelleket, felválltja a stílusosabb övtáska vonal. A hasitasi, azért nem a legmenőbb kategória, mi csak azoknak a férfiaknak ajánljuk, akiknek munkájuk során szükségük van a két kezükre és az övtáska a legpraktikusabb megoldás számukra.

Sportos válltáskák:

A férfiak öltözködése nagy változásokon ment át az elmúlt néhány évben. Egyre komolyabb szeletet követel magának a divatban a sportosabb öltözködés. Természetesen egy ilyen, az üzletiesnél lazább, de mégis elegáns viselethez nem illik bármilyen válltáska. A divatcégek ezt úgy hidalták át, hogy modern külsejű válltáskákat megfűszereztek bőr és vászon kombinációjával, és máris elkészültek a sportos, és mégis elegáns férfi válltáskák.

Az, hogy egy férfi hord válltáskát vagy nem, az az ő döntése, de uraim könyörgöm, egy bizonyos kor felett a sportos hátizsák, kiváltképp egy elegáns öltözékkel ötvözve, már tényleg ciki!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés