Ballagásra ajándékozzon élményt!

2016. 04. 24. 17:23:32
Ballagásra ajándékozzon élményt!

Idén ne pénzt, hanem élményt ajándékozzon ballagásra

Nemsokára sok ezer diák fog elballagni szerte az országban. Legyen szó általános iskoláról, vagy középiskoláról, ez a neves nap mindig egy hosszú út lezárása, és egy még izgalmasabb kezdete.
 

Ilyenkor azok a kis hősök vannak a középpontban, akik sok száz iskolanapon és több ezer osztályzaton, és még több tanulóórán keresztül eljutottak oda, hogy egy fontos fejezetet lezárjanak az életükben. Ilyenkor összegyűlik a család, hogy megünnepeljék őket.

„Anya, már nem fér el több virág a kezemben!”
Biztosan emlékszik Ön is, hogy milyen volt a ballagása. Amikor már ki sem látszott a virágok közül, de azoknak a sora csak nem akart szűnni. Ajándékozzon olyan dolgot, amelyik nem szárad el, amelyik nem lesz a múlt martaléka, hanem örökre vele marad.

Utazni mindenki szeret

Ma már fapados légitársasággal és az AIRBNB-vel akár pár 10.000 forintét el lehet utazni külföldre is. Ajándékozzon nyári kirándulást a gyermekének vagy fogja össze a teljes rokonságot, és adjanak közösen össze egy nagyobb utazást. Biztos lehet benne, hogy gyermeke sokkal jobban fog örülni, mint a hatalmas virágcsokroknak.

Mit szól az ötlethez?

Utazáshoz kell egy úti társ!

Természetesen egy igazán jó nyaraláshoz elengedhetetlen, hogy magával tudja vinni azokat a ruhákat, kellékeket, amelyeket igazán szeret, amitől „idegen földön” is „otthon” érzi magát. Ebben pedig mi tudunk segíteni Önnek.
Bőröndök  és utazótáskák széles választékával várjuk Önt webáruházunkban.
2 kerekes, vagy 4 kerekes bőröndöt keres?
Kabinbőröndre esküszik, vagy inkább egy gurulós utazótáskára?
Nálunk megtalálja, válogasson kedvére!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest