Menü

Ballagásra ajándékozzon élményt!

2016. 04. 24. 17:23:32
Ballagásra ajándékozzon élményt!

Idén ne pénzt, hanem élményt ajándékozzon ballagásra

Nemsokára sok ezer diák fog elballagni szerte az országban. Legyen szó általános iskoláról, vagy középiskoláról, ez a neves nap mindig egy hosszú út lezárása, és egy még izgalmasabb kezdete.
 

Ilyenkor azok a kis hősök vannak a középpontban, akik sok száz iskolanapon és több ezer osztályzaton, és még több tanulóórán keresztül eljutottak oda, hogy egy fontos fejezetet lezárjanak az életükben. Ilyenkor összegyűlik a család, hogy megünnepeljék őket.

„Anya, már nem fér el több virág a kezemben!”
Biztosan emlékszik Ön is, hogy milyen volt a ballagása. Amikor már ki sem látszott a virágok közül, de azoknak a sora csak nem akart szűnni. Ajándékozzon olyan dolgot, amelyik nem szárad el, amelyik nem lesz a múlt martaléka, hanem örökre vele marad.

Utazni mindenki szeret

Ma már fapados légitársasággal és az AIRBNB-vel akár pár 10.000 forintét el lehet utazni külföldre is. Ajándékozzon nyári kirándulást a gyermekének vagy fogja össze a teljes rokonságot, és adjanak közösen össze egy nagyobb utazást. Biztos lehet benne, hogy gyermeke sokkal jobban fog örülni, mint a hatalmas virágcsokroknak.

Mit szól az ötlethez?

Utazáshoz kell egy úti társ!

Természetesen egy igazán jó nyaraláshoz elengedhetetlen, hogy magával tudja vinni azokat a ruhákat, kellékeket, amelyeket igazán szeret, amitől „idegen földön” is „otthon” érzi magát. Ebben pedig mi tudunk segíteni Önnek.
Bőröndök  és utazótáskák széles választékával várjuk Önt webáruházunkban.
2 kerekes, vagy 4 kerekes bőröndöt keres?
Kabinbőröndre esküszik, vagy inkább egy gurulós utazótáskára?
Nálunk megtalálja, válogasson kedvére!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés