5+1 táska divatkatasztrófa

Devecseri Mónika
2016. 10. 03. 00:00:00
5+1 táska divatkatasztrófa

Előre szólunk, hogy csalódni fogsz akkor, ha ebben a cikkben olyan táskadivat katasztrófákat akarsz olvasni, minthogy a cipő, meg a táska színe legyen hasonló.

De akkor mi az 5 legnagyobb táskadivat katasztrófa szerintünk?

Olvasd el!

1. Olcsó (hatású) táska

Egyszerűen felejtsd el azokat a táskákat, amelyek olcsó hatásúak. Ügyelj arra, hogy az a táska, amit megvettél, kiválasztottál, semmiképp ne legyen olcsó hatású: inkább legyen kevesebb, de jó minőségű, szép táskád, mint sok, de kicikínai.

2. Stíluskeveredés

Lehet, hogy te sosem követnéd el, de hidd el, hogy még mindig látni nőt szabadidőnadrágban, elegáns táskával, vagy éppen fordítva.

Elmondjuk, ez miért gáz.

Bár a férfiak 90%-nak fogalma nincs, hogy milyen táska volt nálad (a színe, a mintája, és az sem fontos nekik, hogy kezedben, vagy a válladra akasztva hordtad) azt kiszúrják, ha nagyon nem megy a szettedhez. De, ezt kiszúrja minden más nő is. Szóval, ne keverd a stílusokat!

3. Túl divatos

Simán előfordulhat, hogy te egy csomó ideig spórolsz a lejárt gumicsizmából készült (nem mondjuk meg melyik márkájú) táskára, de két hibát is elkövethetsz vele: az egyik az, hogy egyszerűen nem illik hozzád, a másik az, hogy annyira divat őrült vagy, annyira túl divatos, hogy egyszerűen lenyomod azt, akivel vagy. Meg, például a visszavitt gumicsizmából készült táska fura.

4. Gagyi

Ha felbukkan egy szupedivatos táska, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy pár hónapon belül meglesz a gagyi változata (mondhatnánk hamisat, replikát, bármi mást is), ami nem gond.

Mindaddig, amíg a Nichael Horst (ugye, érted, hogy ez melyik márka) a bolti 60 -800000 helyett 1500-ért is megkapható, ezért a 14 éves tinik is rácuppannak, és mindegyik serdülő, vagy kamaszlányon, és - láthatólag - irodista kiscsajon is, kettő lóg belőle a hetes buszon: hidd el, ez az a pillanat,  amikor teljesen mindeggyé válik, te mennyiért vetted, a sarokban végzi.

Szóval, ne legyél a divat áldozata, hagyd meg másnak.

5. Szuperfeltűnő

Egyszerűen felejtsd el a szuperfeltűnő táskákat (az extrém mintákat, extrém méretet, extrém You Fuck feliratokat, vagy a mindenféle városokat, amiket rányomtak), mert ha ilyen táskád van, az pont olyan mintha a pasid egy 600 literes rózsaszín hasitasit tekerne maga köré: egyszerűen gusztustalan, és ahogy az angol mondja: all eyes on you, azaz minden szempár rád ragad. De nem azért, amiért gondolod.

Felejtsd el a táskadivat katasztrófát, ehelyett kattints, és válassz tőlünk divatos, elegáns, stílusos táskát magadnak.

Kattints ide: https://www.gabol.hu/noi_es_ferfi_termekek_81

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest