6 dolog, amit NE VIGYEN magával utazáskor!

2016. 05. 06. 00:00:00
6 dolog, amit NE VIGYEN magával utazáskor!

Rutinos utazók, ha tehetik csak egyetlen kézipoggyásszal utaznak, a kabinbőröndben ugyanis korlátozottabban lehet pakolni.

 

Vannak dolgok, amit biztosan otthon hagy egy profi világjáró, érdemes tanulni ezekből az apró trükkökből.

1. Ékszerek

Nem jó egy nyaralás során figyelni arra, hogy az értékes dolgokat hova rejtse az ember, főleg  városlátogatáskor vagy körutazáson, amikor sok helyen szállunk meg.

2. Hajszárító, törölköző, szappan és sampon 

Hacsak nem turista szállásra megy az ember, nincs semmi keresnivalója a bőröndben, hiszen minden szállodában van belőlük. Felesleges súly, felesleges cippelnivaló.

3. Tűsarkú cipő 

Ritka az olyan alkalom, amikor valóban szükség van egy magassarkú cipőre, legfeljebb üzleti utazásokon indokolt becsomagolni a bőröndbe. Ide tartozik még bármilyen olyan ruhadarab is ami legfeljebb egy alkalomra viselhető, például alkalmi ruha vagy öltöny is.

4. Útikönyv 

A mai világban számtalan (ingyenes) alkalmazás letölthető telefonra, tabletre. Ráadásul a wi-fi ma már elérhető bárhol, így bármilyen információnak könnyen utána tudunk nézni útközben is.

Nem érdemes egy 400 oldalas és 2 kilós útikönyvet vinnünk magunkkal. Ha ragaszkodik a könyv formátumhoz, válasszon inkább zsebkönyvet.

5. Fényképezőgép aparátus

Hacsak nem profi fotós, igazán felesleges különféle szűrőket, objektíveket és vakukat cipelnie, ráadásul folyamatosan figyelnie kell rá, nehogy ellopják, sérüljön. Inkább élje meg és át a pillanatot.

Egy pár napos városnézésre elegendő egy kompakt fényképezőgép vagy a telefonba beépített kamera. Ez utóbbiba már igazán jó felbontásúak vannak, gyönyörű képekkel örőkíthetjük meg a szabadság pillanatait.

6. Esetleg...

Felesleges a bőröndbe rakni minden olyan dolgot, ami ha, esetleg, talán szavakkal kezdődik. 

Igazán kár lenne cipelni egy alkalmi ruhát, hátha lesz bál. Vinni alapozót, ha kipirosodna a bőre. Nem kell vinni úszófelszerelést, ha talán elmegyünk uszodába.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest