Apák napján az összes férfit ünnepeljük

Devecseri Mónika
2016. 06. 01. 00:00:00
Apák napján az összes férfit ünnepeljük

Édesapja a legtökéletesebb ember a földön?
Apák napja alkalmából szeretné meglepni valamivel?
Mit szólna egy ötletes és hasznos ajándékhoz?

Szépen lassan itt az apák napja. Június 3. vasárnapján a világ szeme, a férfi embertársainkra szegeződik, hiszen ezen a napon megköszönjük nekik azt a támogatást, amely nélkül a világ nem lenne teljes.

Bár hivatalosan „Apák napjaként” vonult be a történelembe, de valójában nem csak a kisgyermekes apukák, hanem a jó férjek, anyukák a fiaik, és az idősebb apukák előtt is tisztelgünk ilyekor. Mert hol lenne ez a világ, ha nem lennének igazán jó és előremutató férfi minták? Vagy akkor, ha nem számíthatna a fiatalabb generáció a tapasztaltabb férfiak iránymutatására?

Lepje meg gyermekei apját vagy édesapját

A nők napján természetes, hogy a férfiak virággal kedveskednek a gyengébbik nem képviselőinek. Apák napján ez nem biztos, hogy ennyire jól működik, mert a férfiak másfajta törődést igényelnek. Ők azt szeretik, ha meglepik őket valamivel, ami kifejezi azt, hogy ők is fontos részei a társadalomnak, és azt sem bánják, ha a meglepi egy stílusos ajándék. A Gabol férfi kollekciója imádnivaló férfiaknak készült.

Válasszon neki elegáns, stílusos férfi válltáskát

David Beckham, Pharrell Williams és Kanye West-ben mi a közös, azon kívül, hogy jó pasik?

Mind a hárman imádják a táskákat, válltáskákat! Beckham egyenes rajong értük, és a gardróbjában számtalan modell megtalálható. Ilyen példaképek mellett az ön nagyfia, férje, gyermeke édesapja, vagy éppen az ön édesapja, biztosan nem bánná, ha neki is lenne egy elegáns, férfi identitását még jobban kidomborító Gabol válltáskája.

Nézzen körül a kínálatunkban, és apák napján válasszon egy stílusos válltáskát annak a személynek, aki az Ön szívében, különleges helyet foglal el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest