Dalok, amik nem hiányozhatnak a poggyászodból

2016. 06. 06. 00:00:00
Dalok, amik nem hiányozhatnak a poggyászodból

A hétvégi kiruccanás sokkal élvezetesebb lehet, ha magaddal viszel olyan jó zenéket, amik kellemesebbé teszik az utazást.

Ne feledkezz meg ezért hangulatos muzsikával megrakni a bőröndödet, hátizsákodat, táskádat!

Melyek a legjobb számok az utazáshoz? Íme egy csokorra való.

  1. A filmek mit sem érnének hangulatos dallamok nélkül. A Walter Mitty titkos élete című film zenéjében is tetten érhető a főhős kalandokra éhes szelleme. José González Step out című száma az egyik legjobb választás. Hozzásegít, hogy megérezd, amint a lelked egyre magasabban szárnyal, hátrahagyva a mindennapok gondjait, és elmerülsz a gyönyörök óceánjában.
  2. Bon Jovi It’s my life című örökbecsűje egy igazi életvidám darab, ami felerősíti a kellemes érzéseidet és szabadságvágyad. Ragadd meg a napot.
  3. Olykor azok közül a dalok közül is érdemes válogatnunk, amelyeket szinte kívülről fújunk. Ilyen a Dancing queen az Abbától, ami egy csodálatosan fülbemászó szerzemény. Azonnal ismerősként üdvözlöd, és máris jókedvűen együtt dúdolod Abbáékkal a dallamot.
  4. A zenének közvetlen hatása van a hangulatunkra, sót néhány dal valóságos Öröm ódaként hat ránk. Ezek közé tartozik a Happy Music a felejthetetlen James Last zenekarának előadásában.
  5. A dalok szövege néha utazási élményekről szól. Élvezd hát e témakörben Desireless Voyage, voyage című számát.
  1. Az  Waka Wakka (This Time for Africa) című szerzemény Shakira előadásában a hivatalos himnusza volt a 2010-es Futball Világbajnokságnak. Sport és kaland újratöltve!
  2. Ha utazás közben is szereted a szerelmes dalokat, egész biztosan tetszeni fog az I Want to Know What Love is  a Foreignertől.
  3. A No estamos solos Ricky Martin és Eros Ramazzotti előadásában egy igazi érzelmes darab, főként, ha barátokkal utazol.

Tehát, semmiképp ne felejts el berakni a bőröndödbe a jó zenéket – no meg a lelkesedésed!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest