Eltűnik az Ula pénztárca, de emlékezetes búcsúztatót tartunk neki!

Devecseri Mónika
2016. 11. 07. 00:00:00
Eltűnik az Ula pénztárca, de emlékezetes búcsúztatót tartunk neki!

Van olyan, hogy egy kapcsolat elfárad.

Eleinte fantasztikus minden, majd jönnek a szürke hétköznapok és eltávolodunk egymástól. Egy ideig küzdünk, hogy minden megint a régi legyen, de van, hogy minden igyekezetünk ellenére ez nem sikerül.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy tisztelettel váljunk el egymástól.

Utoljára disznóbőrbe bújva

A következő napokban végleg búcsút veszünk a festett disznóbőrből készült Ula pénztárcánktól. Egyszerűen annyi mutatós darab érkezik, hogy helyet kell szorítanunk nekik, és valamikor meg kellett hoznunk ezt a döntést.

Az festett disznóbőrből készült Ula pénztárca mindenféle vegyi kezelések és eljárások nélkül került a kínálatunkba és a polcokra. Az állati bőr jellegzetes mintája révén márványos jellegű, és mindegyik darab egyedi és megismételhetetlen. Ezt a különleges modellt a vásárlóink is nagyon szerették. Az idők viszont változnak és a jó helyére még jobb kerül.

Azért, hogy még egyszer utoljára mindenki, aki szeretne, beszerezhessen egy valódi disznóbőrből készült Ula pénztárcát, úgy döntöttünk, hogy sehol nem látható varázslatos akció keretén belül válunk meg a kollekció utolsó darabjaitól.

Fontos információ, hogy az Ula pénztárcánál tapintással nem érzékelhető, viszont nagyon szépen látszik az erezet, hiszen az a festésnél sötétebb tónusúvá válik.

Érdekli, hogy pontosan mennyi az annyi? Akkor kattintson ide, és biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog Önnek az a szám, amit a termék mellett lát majd.

Figyelem! Akciónk kizárólag 2016. november 29. éjfélig tart!

Természetesen lehet, hogy Önnek inkább a homogénebb jellegű pénztárcák tetszenek, ebben az esetben bátran nézzen körül a teljes kínálatunkban

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest