Utazik a család!

Utazik a család!

Legyen szó külföldi vagy belföldi nyaralásról, egy családi nyaralást, úgy hogy az még élvezetes is legyen, komoly feladat megszervezni. Jó eséllyel számos, a szakmájában kiváló projektmenedzser is belebukna a feladatba.

Ezek a közös nyaralások a felnőttek és a gyerekek számára is öröke beleívódnak az emlékezetbe. Amikor nosztalgiázunk, gyakran kerülnek elő akár évtizedekkel ezelőtti történetek ezekről a családi nyaralásokról. Ezért sem mindegy az, hogy milyen emlékeket őrzünk meg ezekről a közös pillanatokról.

Szinte minden az előkészületen múlik

Amikor egyedül megyünk nyaralni, akkor is legalább egy fél napot érdemes azzal tölteni, hogy összeírjuk, hogy pontosan mit is rakunk bele a bőröndünkbe. Azonban amikor egy egész család utazik (sokszor egy vagy több gyermekkel), akkor a tennivalók megsokszorozódnak. Ráadásul jó eséllyel kortól függően a gyermekek helyett mi fogunk bepakolni az ő bőröndjükbe is.

Azt is megtehetjük, hogy egy nagyméretű bőröndbe pakoljuk bele a saját, és a gyermekünk cuccait. Ilyenkor sokkal könnyebb nyomon követni az utazás, és az egész nyaralás során a bőröndöket. Érdemes úgy pakolni, hogy minden kényelmesen elférjen. A Mr. Bean szerű „majd kipukkad a bőrönd, de még pont belefér” módszert nem ajánljuk.

Persze az is lehet, hogy gyermekünk jogosan ragaszkodik a saját privátszférájához. Ebben az esetben az ő igényeiknek megfelelő gyermek bőröndöt ajánljuk.

Természetesen felnőttként is több opció között válogathatunk. Egyrészt a méretek terén is igen színes a felhozatal, de ízléstől függően választhatunk 2 kerekes vagy 4 kerekes, kemény vagy puhafedeles bőröndöt.

Ezek a bőröndök belföldre és külföldre is tökéletesek. Minden esetben maximális védelmet nyújtanak a benne található dolgainknak, ráadásul az elrendezésük is igen praktikus. Amennyiben több bőrönddel utazik a család, akkor fokozottan figyeljünk oda, mert könnyebben elkavarodhat egy belőle.

Amennyiben gyerekkel repülünk, vigyünk magunkkal kabintáskát

A gyermek máshogyan működik, mint mi. Neki egy 2-3 órás út is nagyon hosszúnak tűnhet, ezért fontos, hogy legyen nálunk olyan játék, gyerekújság, könyv, amellyel elfoglalhatja magát. Ahogyan az sem hátrány, ha tudunk adni neki valamilyen rágcsálnivalót. Ezeket egy fedélzeti táskával kényelmesen felvihetjük a repülő fedélzetére is.

A gyerekekkel a nyaralás minden szülő számára különleges helyet foglal el a szívben. Ezeknek a családi nyaralásoknak a hangulata annyira egyedi és megismételhetetlen, hogy becsüljük meg minden percét, és megfelelő előkészülettel tegyük a legélvezetesebbé.

Ajánljuk a következő két cikkünket is a gondtalan utazásért:

Bőrönddel a reptéren A-Z-ig >>

Mit tegyek, ha sérülten érkezik a bőöröndöm? >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest