Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2016. 11. 07. 00:00:00

Van olyan, hogy egy kapcsolat elfárad.

Eleinte fantasztikus minden, majd jönnek a szürke hétköznapok és eltávolodunk egymástól. Egy ideig küzdünk, hogy minden megint a régi legyen, de van, hogy minden igyekezetünk ellenére ez nem sikerül.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy tisztelettel váljunk el egymástól.

2016. 11. 02. 22:53:22

Lehet, hogy ebben a pillanatban is ott áll a fürdőszobádban és a megfelelő alkalomra vár: arra, hogy elinduljatok, együtt valahová.

Minden női (és férfi) neszesszer titkokat rejt, ha ebben a pillanatban ki kellene öntened a tartalmát, nagyon sok mindent elmondana rólad, mi van benne.

De minek kellene benne lennie? Elmondjuk.

2016. 11. 02. 22:08:30

Előre szólunk, hogy csalódni fogsz akkor, ha ebben a cikkben olyan táskadivat katasztrófákat akarsz olvasni, minthogy a cipő, meg a táska színe legyen hasonló.

De akkor mi az 5 legnagyobb táskadivat katasztrófa szerintünk?

Olvasd el!

2016. 11. 02. 21:27:21

Ha férfi övtáska, akkor sokunknak beugrik Jürgen, a keletnémet turista, ahogy - bő húsz évvel ezelőtt - a nagy, fehér hasára tekerte (rosszabb esetben a vállára vetette) a hasitasiját valamelyik balatoni strandon, miközben elmélyülten hekkezett Klaus-szal a nyugatnémet barátjával, akivel csak itt tudott találkozni. Pedig a férfi övtáska sokkal több ennél, és ha adsz neki egy esélyt megbízható társad lesz.

2016. 08. 20. 08:57:35

Meglepő, de még az iskolai felszerelések körül is igen ádáz vita tud kialakulni.

Az egyik legtöbbet vitatott téma a hagyományos iskolatáskához és a húzható hátizsákhoz tartozik.

Na de tényleg! Melyik a jobb?

2016. 07. 25. 00:00:00

Tíz évvel ezelőtt a last minute annyira kedvelt utazási mód volt, hogy volt, aki azt hitte egy felkapott üdülőhely, hiszen mindenki „last minute” utazott. Aztán, mire megszoktuk, hogy az utolsó pillanatokban jelentős kedvezménnyel utazhattunk, eltűntek az ilyen utak, és átvették  helyüket a first minute ajánlatok.

Van azonban, aki nem tud elszakadni a last minute-től, és augusztus 22. után indul iskolaszert venni.

2016. 07. 22. 00:00:00

Gyakorlati tanácsok, hogy könnyebb legyen a hátizsák

2016. 07. 20. 00:00:00

A rejtély megoldódik: lehull a lepel az iskolatáska és az iskolai hátizsák közti különbségről.

Ma olyan hatalmas választék áll a rendelkezésünkre iskolai felszerelések terén, hogy könnyen összekeveredhetünk a hatalmas kínálat láttán. Nincs ez másképp az iskolatáskákkal és az iskolai hátizsákokkal sem. Ilyen fazon, olyan fazon, kisebb, nagyobb... anyuka legyen a talpán, aki kiigazodik mindezen.

Ezért nagyon fontos, hogy a vásárláskor ott legyen a fejünkben, hogy pontosan mit is szeretnénk.

2016. 07. 18. 00:00:00

Régen kétféle tolltartó létezett: a kinyitható emeletes, amiben megvolt minden ceruzának, tollnak, radírnak a helye, és minden más, amit tolltartónak hívtunk: dobozok fémből, fából.

Ma már léteznek egyterű, kétterű, háromterű hengertolltartók, merevfalú hengertolltartók, emeletes tolltartók, 2 az egyben tolltartók: és ezek csak a főbb típusok, mert minden típuson belül több tíz minta van.

Segítünk eligazodni.

2016. 07. 17. 00:00:00

A világ változik, és vele együtt az oktatási rendszer sincs kőbe vésve. Régebben elképzelhetetlen volt, hogy a gyerekek az állami rendszeren belül vagy kívül, ne szakadjanak meg a súlyos hátizsákoktól, iskolatáskáktól nap, mint nap.

Ma már szerencsére sokszor nincsenek rákényszerítve erre a kisméretű iskolai hátizsákban is elfér minden.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest