Menü

Bőrönd

Ön itt jár: Kezdőlap >

Bőrönd

Legyen ne csak a nyaralás, hanem már maga az odaút is élmény!

Utazásra készülve az izgatott várakozásba gyakran kellemetlen érzések is vegyülnek. Főként akkor, ha az indulás előtti nap fedezzük fel, hogy a ruhák nem férnek be a bőröndbe, annak eltört a csatja vagy a görgője, a táska túl nagy, így nem vihetjük magunkkal kézipoggyászként a repülőre, illetve nincsenek megfelelő eszközeink kényes tárgyaink szállítására.

A spanyol Gabol márka segít abban, hogy az utazás, sőt, már maga a készülődés is öröm legyen. Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami az útra kell, a gurulós bőröndtől kezdve az ing- és öltönytartón át a gyermek utazótáskákig. Így az egész család kényelmesen utazhat, és nem kell attól félni, hogy a poggyász megsérül, illetve a tartalma összetörik vagy összegyűrődik.

Ha nem tudja, mekkora táskát vihet fel a gépre, vagy melyik felelne meg legjobban az adott célra, vegye igénybe e-mailes, ingyenes bőrönd-szaktanácsadásunkat!

A kiváló minőségű anyagokból készült táskákat a jövő évi nyaraláskor is bátran előveheti, kellemetlen meglepetések nélkül.

Keresés