Ön itt jár: Kezdőlap >

Bőrönd

Bőrönd

Legyen ne csak a nyaralás, hanem már maga az odaút is élmény!

Utazásra készülve az izgatott várakozásba gyakran kellemetlen érzések is vegyülnek. Főként akkor, ha az indulás előtti nap fedezzük fel, hogy a ruhák nem férnek be a bőröndbe, annak eltört a csatja vagy a görgője, a táska túl nagy, így nem vihetjük magunkkal kézipoggyászként a repülőre, illetve nincsenek megfelelő eszközeink kényes tárgyaink szállítására.

A spanyol Gabol márka segít abban, hogy az utazás, sőt, már maga a készülődés is öröm legyen. Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami az útra kell, a gurulós bőröndtől kezdve az ing- és öltönytartón át a gyermek utazótáskákig. Így az egész család kényelmesen utazhat, és nem kell attól félni, hogy a poggyász megsérül, illetve a tartalma összetörik vagy összegyűrődik.

Ha nem tudja, mekkora táskát vihet fel a gépre, vagy melyik felelne meg legjobban az adott célra, vegye igénybe e-mailes, ingyenes bőrönd-szaktanácsadásunkat!

A kiváló minőségű anyagokból készült táskákat a jövő évi nyaraláskor is bátran előveheti, kellemetlen meglepetések nélkül.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest