Business termékeink

Nem csak az öltözködés-mániás nők tudják, hogy a táska több, mint hordozóeszköz. Aki a helyén kezeli és értékeli ezt a tárgyat, tudja, szinte olyan mint egy autó kicsiben. Státuszszimbólum. Aki ad a táskaválasztásra, az megbecsüli önmagát, a tárgyait, az értékeit és a pénzét, ad a stílusára, fontos számára a kényelem, a tartós és minőségi használati tárgyak, az, hogy egy jól bevált dolog hosszan tudja szolgálni a tulajdonosát.

Az üzleti életben a táska hasonló jelentőséggel bír az egész megjelenés színvonalához, vagy éppen a tulajdonosáról sok mindent eláruló cipőhöz. Nem lehet akármilyen táskából elővenni a jegyzetfüzetünket, telefonunkat vagy laptopunkat egy fontos üzleti tárgyalás során, mert egy nem odaillő táska láttán a partner számára „kilóghat a lóláb”.

Természetesen a laptop táskák esetében nem csak a kinézet (a forma és az alapanyag) fontos, hanem a használati érték is. A beltartalmi értékek jelentősége hasonló a külcsínéhez, hiszen a táska – akár aktákat, akár mintakollekciót, akár laptopot rejt – ebben  az esetben munkaeszköz. A Gabol táskák belső felépítése, a súlyelosztása, a praktikus zsebek, a tartós anyagválasztás, ezek azok a tulajdonságok, amelyek a külső szemlélő számára nem látszanak – ugyanakkor az egyik legnagyobb ár- és értéknövelő tényezőt adják.

Az általunk forgalmazott Gabol cég business táskáit választva nem kell döntenünk a szépség és a minőség, az esztétika és a tartósság között. Átgondolt felépítésű, gondos munkával kivitelezett táskáink szépek, szerethetőek és praktikusak. És ha már megszerette őket, garantáljuk, hogy nem kell hamar megválnia tőlük!

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest