Ön itt jár: > >

Szállítás

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás? 

Utánvételes szállítás esetén: 
• 0 – 20.000.-Ft: 1.800.-Ft +ÁFA
• 20.000.-Ft felett: ingyenes 

Előreutalás esetén: 
• 0 – 15.000.-Ft: 1.000.-Ft +ÁFA
• 15.000.-Ft felett: ingyenes 

A futárszolgálat telefonszáma 

Szükség esetén a GLS futárszolgálatot hétköznaponként 8-19 óra között hívhatja a következő telefonszámon: +36-29-886-670.

Hány órakor kézbesítik a csomagot? 

Minden csomagot futár kézbesít. Otthonra, munkahelyre vagy nagymamához, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnia, ahol napközben át tudják venni a csomagot! 

A futár 8-20 óra között kézbesíti a csomagokat, de a szállítás napján lehetőség van egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud, segít. 

A futárcég rugalmassága kizárólag a magas színvonalú vevőközpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve! 

Mikor kapja meg a csomagját? 

Amennyiben megrendelését hétköznap 12 óráig leadja, a csomagot a következő munkanapon megkapja, kivéve, ha ettől eltérően nem kéri a szállítást a megjegyzés rovatban. 

A hétköznap 14 óra után leadott megrendeléseket a következő munkanapon készítjük össze, így a rendelést követő 2. munkanapon kerül kézbesítésre. 

Ha az előreutalást választja, akkor az utalás beérkezése után indítjuk útjára a csomagját. Tapasztalataink alapján, az utalás 1-2 banki napon belül érkezik meg számlánkra.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest