Menü

Eltűnik az Ula pénztárca, de emlékezetes búcsúztatót tartunk neki!

Devecseri Mónika
2016. 11. 07. 00:00:00
Eltűnik az Ula pénztárca, de emlékezetes búcsúztatót tartunk neki!

Van olyan, hogy egy kapcsolat elfárad.

Eleinte fantasztikus minden, majd jönnek a szürke hétköznapok és eltávolodunk egymástól. Egy ideig küzdünk, hogy minden megint a régi legyen, de van, hogy minden igyekezetünk ellenére ez nem sikerül.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy tisztelettel váljunk el egymástól.

Utoljára disznóbőrbe bújva

A következő napokban végleg búcsút veszünk a festett disznóbőrből készült Ula pénztárcánktól. Egyszerűen annyi mutatós darab érkezik, hogy helyet kell szorítanunk nekik, és valamikor meg kellett hoznunk ezt a döntést.

Az festett disznóbőrből készült Ula pénztárca mindenféle vegyi kezelések és eljárások nélkül került a kínálatunkba és a polcokra. Az állati bőr jellegzetes mintája révén márványos jellegű, és mindegyik darab egyedi és megismételhetetlen. Ezt a különleges modellt a vásárlóink is nagyon szerették. Az idők viszont változnak és a jó helyére még jobb kerül.

Azért, hogy még egyszer utoljára mindenki, aki szeretne, beszerezhessen egy valódi disznóbőrből készült Ula pénztárcát, úgy döntöttünk, hogy sehol nem látható varázslatos akció keretén belül válunk meg a kollekció utolsó darabjaitól.

Fontos információ, hogy az Ula pénztárcánál tapintással nem érzékelhető, viszont nagyon szépen látszik az erezet, hiszen az a festésnél sötétebb tónusúvá válik.

Érdekli, hogy pontosan mennyi az annyi? Akkor kattintson ide, és biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog Önnek az a szám, amit a termék mellett lát majd.

Figyelem! Akciónk kizárólag 2016. november 29. éjfélig tart!

Természetesen lehet, hogy Önnek inkább a homogénebb jellegű pénztárcák tetszenek, ebben az esetben bátran nézzen körül a teljes kínálatunkban

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés