Gyerek és iskolai termékeink

A Gabol táskái hatalmas kínálatot vonultatnak fel a gyereknek készült termékeknél.

Gyönyörű színek, varázslatos minták, különleges fazonok jelemzik iskolatáskáinkat, hátizsákjainkat, tolltartóinkat vagy az ovódásoknak szóló táskáinkat.

Kevés gyerek van, aki minden nap kitörő örömmel jár iskolába. Segítsen gyermekének abban, hogy az iskolába járás öröm legyen, ne pedig nyűg! Mégpedig úgy, hogy olyan hátizsákot kap, amelyet örömmel visel nap, mint nap. Iskolatáskáink ebben segítenek 6-14 éves gyerekeknek. Komplett iskolatáska szetteket is talál nálunk, a hátizsáktól kezdve a tolltartón keresztül az uzsionnatáskáig, így nem fordulhat elő, hogy az egyes darabok nem illenek majd egymáshoz. Ráadásul egy kisebb gyereknek segítséget jelent a mindennapokban az azonos mintavilág.

A szülők számára pedig külön öröm, hogy a kiváló minőségű, Gabol iskolatáskákból nem kell minden évben újat venni. Hátizsákjaink nem mennek ki a divatból: hiszen egy-egy mesehős az adott rajzfilm sikerének lecsengésével a következő félévben már ciki; a Gabol vidám táska mintái viszont mindig csinosak és divatosak maradnak. Ha nem tudja, mekkora és milyen kialakítású hátizsák lenne ideális gyermekének, vegye igénybe ingyenes iskolatáska-tanácsadásunkat!

http://www.gabol.hu/gyerek_es_iskolai_termekeink_79

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest