Menü

Gyerek és iskolai termékek

Ön itt jár: Kezdőlap >

Gyerek és iskolai termékek

Velünk öröm lehet az iskola

Kevés gyerek van, aki augusztus végén izgatott örömmel néz az új iskolaév elébe. A szülőkkel hasonló a helyzet; ők persze nem a leckétől félnek, sokkal inkább attól a látványtól, amit pénztárcájuk nyújt majd az iskolatáska beszerzése után. De szerencsére egyszerűen segíthet gyermekének abban, hogy az iskolába járás öröm legyen, ne pedig nyűg. Mégpedig úgy, hogy olyan hátizsákot kap, amelyeket izgatottan vesz fel minden reggel, és alig várja, hogy megmutathassa másoknak is.

Cégünk a spanyol Gabol táskák magyar forgalmazójaként 13 évnyi tapasztalattal kínál iskolatáskákat 6-14 éves gyerekeknek. Komplett szetteket talál nálunk, a hátizsáktól kezdve a tolltartón keresztül a tornazsákig; így nem fordulhat elő, hogy az egyes darabok nem illenek majd egymáshoz.

A szülők számára pedig külön öröm, hogy a kiváló minőségű, Gabol iskolatáskákból nem kell minden évben újat venni. Azok sokáig szolgálják a kisiskolást, ráadásul nem mennek ki a divatból sem: hiszen egy-egy mesehős az adott rajzfilm sikerének lecsengésével a következő félévben már ciki; a Gabol vidám mintái viszont mindig csinosak és divatosak maradnak. Ha nem tudja, mekkora és milyen kialakítású hátizsák lenne ideális gyermekének, vegye igénybe ingyenes iskolatáska-tanácsadásunkat!

Keresés