Gyerek és iskolai termékek

Velünk öröm lehet az iskola

Kevés gyerek van, aki augusztus végén izgatott örömmel néz az új iskolaév elébe. A szülőkkel hasonló a helyzet; ők persze nem a leckétől félnek, sokkal inkább attól a látványtól, amit pénztárcájuk nyújt majd az iskolatáska beszerzése után. De szerencsére egyszerűen segíthet gyermekének abban, hogy az iskolába járás öröm legyen, ne pedig nyűg. Mégpedig úgy, hogy olyan hátizsákot kap, amelyeket izgatottan vesz fel minden reggel, és alig várja, hogy megmutathassa másoknak is.

Cégünk a spanyol Gabol táskák magyar forgalmazójaként 13 évnyi tapasztalattal kínál iskolatáskákat 6-14 éves gyerekeknek. Komplett szetteket talál nálunk, a hátizsáktól kezdve a tolltartón keresztül a tornazsákig; így nem fordulhat elő, hogy az egyes darabok nem illenek majd egymáshoz.

A szülők számára pedig külön öröm, hogy a kiváló minőségű, Gabol iskolatáskákból nem kell minden évben újat venni. Azok sokáig szolgálják a kisiskolást, ráadásul nem mennek ki a divatból sem: hiszen egy-egy mesehős az adott rajzfilm sikerének lecsengésével a következő félévben már ciki; a Gabol vidám mintái viszont mindig csinosak és divatosak maradnak. Ha nem tudja, mekkora és milyen kialakítású hátizsák lenne ideális gyermekének, vegye igénybe ingyenes iskolatáska-tanácsadásunkat!

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest