Irattartó- és laptoptáska

Nem csak az öltözködés-mániás nők tudják, hogy a táska több, mint hordozóeszköz. Aki a helyén kezeli és értékeli ezt a tárgyat, tudja, szinte olyan mint egy autó kicsiben. Státuszszimbólum. Aki ad a táskaválasztásra, az megbecsüli önmagát, a tárgyait, az értékeit és a pénzét, ad a stílusára, fontos számára a kényelem, a tartós és minőségi használati tárgyak, az, hogy egy jól bevált dolog hosszan tudja szolgálni a tulajdonosát.

Az üzleti életben a táska hasonló jelentőséggel bír az egész megjelenés színvonalához, vagy éppen a tulajdonosáról sok mindent eláruló cipőhöz. Nem lehet akármilyen táskából elővenni a jegyzetfüzetünket, telefonunkat vagy laptopunkat egy fontos üzleti tárgyalás során, mert egy nem odaillő táska láttán a partner számára „kilóghat a lóláb”.

Természetesen a laptop táskák esetében nem csak a kinézet (a forma és az alapanyag) fontos, hanem a használati érték is. A beltartalmi értékek jelentősége hasonló a külcsínéhez, hiszen a táska – akár aktákat, akár mintakollekciót, akár laptopot rejt – ebben  az esetben munkaeszköz. A Gabol táskák belső felépítése, a súlyelosztása, a praktikus zsebek, a tartós anyagválasztás, ezek azok a tulajdonságok, amelyek a külső szemlélő számára nem látszanak – ugyanakkor az egyik legnagyobb ár- és értéknövelő tényezőt adják.

Az általunk forgalmazott Gabol cég business táskáit választva nem kell döntenünk a szépség és a minőség, az esztétika és a tartósság között. Átgondolt felépítésű, gondos munkával kivitelezett táskáink szépek, szerethetőek és praktikusak. És ha már megszerette őket, garantáljuk, hogy nem kell hamar megválnia tőlük!

Rendezés:
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest