Menü

Irattartó- és laptoptáska

Ön itt jár: Kezdőlap >

Irattartó- és laptoptáska

Nem csak az öltözködés-mániás nők tudják, hogy a táska több, mint hordozóeszköz. Aki a helyén kezeli és értékeli ezt a tárgyat, tudja, szinte olyan mint egy autó kicsiben. Státuszszimbólum. Aki ad a táskaválasztásra, az megbecsüli önmagát, a tárgyait, az értékeit és a pénzét, ad a stílusára, fontos számára a kényelem, a tartós és minőségi használati tárgyak, az, hogy egy jól bevált dolog hosszan tudja szolgálni a tulajdonosát.

Az üzleti életben a táska hasonló jelentőséggel bír az egész megjelenés színvonalához, vagy éppen a tulajdonosáról sok mindent eláruló cipőhöz. Nem lehet akármilyen táskából elővenni a jegyzetfüzetünket, telefonunkat vagy laptopunkat egy fontos üzleti tárgyalás során, mert egy nem odaillő táska láttán a partner számára „kilóghat a lóláb”.

Természetesen a laptop táskák esetében nem csak a kinézet (a forma és az alapanyag) fontos, hanem a használati érték is. A beltartalmi értékek jelentősége hasonló a külcsínéhez, hiszen a táska – akár aktákat, akár mintakollekciót, akár laptopot rejt – ebben  az esetben munkaeszköz. A Gabol táskák belső felépítése, a súlyelosztása, a praktikus zsebek, a tartós anyagválasztás, ezek azok a tulajdonságok, amelyek a külső szemlélő számára nem látszanak – ugyanakkor az egyik legnagyobb ár- és értéknövelő tényezőt adják.

Az általunk forgalmazott Gabol cég business táskáit választva nem kell döntenünk a szépség és a minőség, az esztétika és a tartósság között. Átgondolt felépítésű, gondos munkával kivitelezett táskáink szépek, szerethetőek és praktikusak. És ha már megszerette őket, garantáljuk, hogy nem kell hamar megválnia tőlük!

Keresés