Iskolatáska vásárlási etikett

Iskolatáska vásárlási etikett

Figyelem, szülőnevelés következik!
Megsértődni nem ér, elgondolkodni rajta igen. 

Sztori: anyuka, apuka, nagymama, kis tesó az iskolába készülő elsősnek tolltartót próbálnak választani.
Mindenki mást akar, senki nem enged, közben a tesó folyamatosan meglép, rohanás utána valakinek. Végén hiszti, kompromisszum sehol, a család tolltartó nélkül távozik.

Ha nem szeretne a fenti történet szereplője lenni, néhány tanácsot adnánk az iskolakezdési beszerzésekhez.

✔ Döntse el előre, Önöknél demokrácia van vagy diktatúra! Ha utóbbi, felesleges a gyereket bevonni a vásárlásba, úgyis az lesz, amit a szülők akarnak.

✔ Interneten kényelmes a beszerzést intézni, hiszen, amikor kedvük és idejük van, nézelődhetnek. Beszélgethetnek róla, kitalálhatják az elképzeléseket. Mi az amihez Ön ragaszkodik és mit szeretne a gyerek.

✔ Ha mégis úgy dönt, hogy a gyerekkel vásárolja meg az iskolatáskát, tolltartót, javasoljuk, előtte egyedül tartson terepszemlét néhány üzletbe. A gyerekkel már csak oda menjen, ahol Önnek tetsző darabok vannak. Higgye el, egyik 6 éves sem szeret plázáról plázára járni, hogy nézelődjön naphosszat.

✔ Érdemes 2-3 üzletet vagy webáruházat választani, ahol választék van, az árakat elfogadhatónak tartja. Nézzen ki előre néhány táskát, amit megmutat a gyerekének. Így biztos olyanból választ, amire Ön is áldását adja.

✔ Ne próbáltasson fel vele 50 féle fazont, mintát, inkább kérje a szakeladók segítségét. 

✔ Ne vigyék magukkal a kistesót! Ez a leendő elsősnek, iskolásnak fontos pillanat az életében. És a szülőkében is. Szóljon ez a nap vagy óra csak róla!

✔ Ugyanez igaz a nagycsaládra. Elég, ha egy felnőtt vásárol a gyerekkel, sok rokon sokféle verziót támogat. A vásárlás pedig rémálommá válhat.

✔ Tolltartónál döntse el előre, hogy klapnis, emeletes vagy bedobálós. Kérdezze meg a tanárt, hogy a mit tanácsol! Mekkora a gyerek padja? Felesleges mindent típust átnézni, ha ezekkel tisztában van.

✔ Kiegészítőknél (tolltartó, tornazsák, uzsidoboz) lehet megengedőbb, hadd döntsön ő. Ezek úgyis sűrűbben cserélődnek.

✔ Nem Ön megy iskolába! Az Ön gyerekkori vágyait ne vetítse rá! Ő egy önálló egyéniség és nem az Ön kihagyott élethelyzeteit pótolja. Néha, próbáljon a háttérbe maradni és ne befolyásolja!

✔ Ne vigye el üzletekbe csak úgy nézegetni, ha nincs rá anyagi fedezete. Ne böngésszenek a neten, hogy majd megrendelem. A gyerek a mostban él.  Vásároljanak akkor, mikor minden együtt van hozzá.

✔ És végezetül... Nem baj, ha Önök szülők szeretnétek dönteni ebben a kicsit sem olcsó kérdésben. Akkor vásároljanak Önök, vegyék meg a szülők által választott táskát vagy tolltartót! Higgye el a gyerek örülni fog így is. Negatív érzelmek, hisztik és családi vita mentesen.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest