Menü

Néhány jel, ami arra utal hogy táskafüggő

d
2016. 03. 03. 00:00:00
Néhány jel, ami arra utal hogy táskafüggő

Carrie Bradshaw-t talán nem kell bemutatnom. A Szex és New York egyik legnagyobb sztárját messziről felismeri bárki több, mint 200 darabot számláló cipőkollekciójáról. Ő tőle származik ez a mondás is: „Ott szeretem tartani a pénzem, ahol látom – fellógatva a szekrényemben.”

A nők másképp működnek, mint a pasik, és ez így van rendjén. Nekünk igen is fontos az, hogy ne összesen két farmer, maximum két cipő és néhány póló jelentse a ruházkodásunkat. Ráadásul ruháink többségét azért választjuk, hogy a nekünk kedves férfiak szemet vessenek ránk. Azt pedig igen nehéz szegényes választék, fantáziátlan kollekciók mellett elérni.

Az elmúlt években a ruha mellett a kiegészítőknek is egyre nagyobb jelentősége lett. Egy divatos, szexi táska, csinos cipellő, vagy éppen egy jól kiválasztott nyaklánc, karperec hatalmasat dob az összképen.

Szingli, anyuka… mindenki szeret jól kinézni

Mi már gyermekkorunkban olyan ruhákat hordunk (sokszor a szüleink ízlését magunkon viselve), amelyekben nagyon cukin mutatunk. Amikor pedig megkapjtuk az első fizetésünket, szinte biztos, hogy az első utunk egy ruhaboltba vezetett, és élvezve a függetlenséget. És ez a fajta kislányos vágy sosem tűnik el belőlünk. Legyünk szinglik, egy jó pasi mellett igazi nő, feleség egy komoly férfi oldalán vagy éppen anyuka, mindig csinosan szeretnénk öltözködni. Akkor is, amikor épp nincs rá lehetőségünk, vágyunk rá ösztönösen.

Táskamánia

Mondhatjuk, hogy az, hogy figyelünk arra, hogy mit öltünk magunkra szinte már alap a mai világban. Ezért mindinkább a kiegészítők felé fordítjuk a figyelmünket, a divatcégek nem is hagyják, hogy az lankadjon érdeklődésünk. :) Ilyen kiegészítő a női táska is, és valljuk be… néha képesek vagyunk a ló túloldalára pottyanni. Nézzük meg, hogy milyen ismertetőjegyei van annak, ha valaki táskamániás.

1.            Az első jele annak, hogy valaki táskamániás, ha a fenti idézett mondatnál önkéntelenül is elkezdett helyeslően bólogatni. :)

2.            Amikor a lakásunkban a női táskáknak egy külön gardróbot, ágyneműtartót kell beizzítanunk.

3.            Amikor akciózzák a kedvenc táskánkat, beteget jelentünk, hogy el tudjunk menni shoppingolni.

4.            Ha előbb vesszük meg az áhított táskát, mint fizetjük be a villanyszámlát.

5.            Annyi táskánk van, hogy már évszakok, méretek és színek alapján is el tudjuk rendezni őket.

6.            Amikor megtetszik egy vadidegen ember táskája, inkább utazunk még 5 megállót csak, hogy minden részletet megtudjunk róla.

+1.          Amikor több táskánk van, mint bugyink és zoknink együttvéve. 

Amennyiben magára ismert, nem kell megijedni. Sőt változtatni sem. Mi nők ilyenek vagyunk.

Sőt… ha már úgyis annyi táskája van… egy újabb már nem oszt nem szoroz. Nem igaz? Nézzen körül, és találja meg a kínálatunkban a kollekciójának legújabb darabját!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés