Termékeink hölgyeknek

Egy örök darabbal tökéletes lesz a megjelenése

Egy nő számára egy táska jóval több, mint egy tárolóeszköz, amely gondoskodik róla, hogy az elengedhetetlen kellékek mindig vele legyenek. Egy táska egyben divatos kiegészítő, amely teljessé teszi és a cipővel együtt keretbe foglalja az öltözékünket, és többféle ruházathoz is illik.

Aki hűséges kedvenc tárgyaihoz, így azt szereti, ha a választott táska örök darab, sosem megy ki a divatból, és elég tartós is ahhoz, hogy még évek múlva is bátran elővehesse, jó befektetésnek tart egy-egy minőségi darabot. Cégünk a gyártó magyar forgalmazójaként a spanyol Gabol táskáit kínálja. Gyermek, férfi és utazási termékeink mellett a hölgyekre is gondoltunk.

Nálunk megtalálja azt a táskát, amelyben mindent magával vihet, ami a munkahelyen kell, és azt is, amely az esti mozi vagy vacsora alatt lehet hű társa; elegáns és sportosabb darabokat egyaránt. A hétvégi kikapcsolódás készülve pedig számos divatos hátizsákból válogathat: utóbbiak nemcsak az erdőben, hanem akár a városban is megállják a helyüket. Illetve olyat is talál, amely váll- és hátitáskaként is hordható, így kedvenc darabja többféle programra is elkísérheti.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest