Ön itt jár: > >

Rólunk

Filozófiánk

Itt a Gabolnál az a szándékunk, hogy elkísérjünk egész életén át. Azt szeretnénk, hogy bármikor, ha szükségét érzed, mond el nekünk az észrevételeid, és mi meghallgatjuk a tanácsaid, figyelünk Rád.

Azt akarjuk, hogy a közös utazásunk olyan hosszú legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a legmagasabb szintű termékeket és szolgáltatást biztosítjuk számodra.

A Gabol termékekre az AOL-on alapuló minőségellenőrzési rendszer érvényes. Ez egy statisztikai módszer, amely segít a legyártott termékek, ill. az ehhez felhasznált  anyagok minőségének a meghatározásában, és általa lehetséges, hogy a terméket ellenőrizzük a gyártás, a forgalmazás és az értékesítés minden szakaszában.

Az „Engedélyezett Minőség” felirat feltüntetésével védjük az összes termékünket. A termékek jól látható címkével vannak ellátva, és könnyen beazonosíthatók. Esetleges panasz, kifogás esetén, kérjük, fordulj a Gabolhoz, akár közvetlenül, akár a legközelebbi üzleten keresztül. Készségesen állunk a rendelkezésedre, mert biztosak vagyunk benne, hogy észrevételed a további fejlődésünk segítségére lesz.

Történelmünk

A Gabol – mint megannyi nagyszerű ötlet – egy valenciai családtól ered, 1965-ből. Szülők és gyermekek szerény infrastruktúrával (két varrógéppel), de annál nagyobb lelkesedéssel vágtak bele a munkába; beszerezték a szükséges alapanyagokat, majd maguk varrták, és értékesítették saját termékeiket.

Az évek múlásával a vállalat növekedett. Új generációk vették kézbe a kezdeményezést, és a Gabol formát öltött. 1983 áprilisában egy álom beteljesült. Megvalósult egy jövőbe tekintő, szilárd alapokon nyugvó cég, aki történetének legizgalmasabb szakaszába lépett.

Jövőképünk

Hisszük, hogy a Gabol több mint pusztán funkcionális termékek gyártásra szakosodott cég.

Próbálunk karakteres termékekkel kirukkolni, és felfedezni annak az izgalmát, ami a mindennapos apró cselekedetek mögött rejlik. Ez az, ami összeköt bennünket az emberekkel. A termékeket hozzáigazítjuk a különféle életstílusokhoz, s ebben a Gabol igazi szakértő. Ezért vagyunk ott öt kontinensen, több mint 65 országban, különböző emberek és kultúrák között.

Szeretjük a különleges látásmóddal és felfogással rendelkező embereket, akiknek speciális kifejezési stílusuk van a saját nyelvükön. Szeretünk ott lenni, ahol olyan emberek vannak, akiknek van mondanivalójuk.

Szeretjük felvenni a táskáinkat, és beutazni a világot.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest