Menü

Táska tisztítási kisokos

Táska tisztítási kisokos

 Gabol táskái éveken át szolgálják Önt, amennyiben a cikkben említett néhány tanácsot megfogadja. Vigyázzon rájuk!

Tisztelje meg a táskáját azzal, hogy tisztítás közben is vigyáz rá!

Mostanában gyakran futnak be olyan kérdések, hogy hogyan szabad a nálunk vásárolt Gabol termékeket tisztítani. Azért, hogy elejét vegyük annak, hogy a megvásárolt táskák idő előtt életük végéhez érjenek, összeraktunk egy kisokost, amit ha követ, jó eséllyel megvédi a kedvencét az idő előtti sérüléstől.

A Gabol által gyártott, és általunk is forgalmazott táskák nagyon jó és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Az anyagok viszont különleges bánásmódot igényelnek, amelyre fel is hívjuk minden vásárlónk figyelmét a magyar nyelvű vevőtájékoztatón.

NE MOSSA MOSÓGÉPBEN!

Amennyiben ezt az információt figyelmen kívül hagyja, akkor könnyen idő előtt elbúcsúzhat kedvenc Gabol termékétől.

Miért ne mossa gépben?

A legtöbb táska belseje aládolgozási kenőréteggel kerül fel a külső textilborításra. Ezt mosáskor bármilyen kicsit is agresszívebb oldószer feloldja, de legalábbis koptatja. Amennyiben ezt a műveletet a mosógépben végzi el, akkor a dob forgómozgása és a dörzshatás révén ez a hatás, fokozottan érvényesülhet.

Akár egyetlenegy mosás alkalmával olyan súlyosan sérülhet az adott táska szerkezete, anyaga, hogy használhatatlanná válik.

A figyelmetlenségre nem adunk garanciát

A Gabol táskái magas színvonalat képviselnek, és ezért nem 1-2 hónapos időtartamra szólnak. Ezért is érdemes vigyázni rájuk, mert néhány szabály betartása mellett sok éven keresztül hűséges társa marad. A figyelmetlenségből keletkező hibákra sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Tisztítási javaslat:

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Gabol táskáit semmilyen módon sem tisztíthatja.

  1. Az enyhébb szennyeződéseket egyszerűen egy nedves szivaccsal, textíliával kíméletes törléssel eltávolíthatja.
  2. Makacsabb szennyeződés esetén se használjon mosószert. Sokkal jobban megfelel a célnak a speciálisan ilyen finom anyagok tisztántartására kifejlesztett detergens sampon.

Mosás során a dörzsölés, kefélés okozta mechanikai hatásokat felerősíti a hagyományos mosószerek lúgos kémhatása, amely a táska anyagának a sérülését vonhatja maga után.

Ilyenkor annyit tapasztalunk, hogy a szövet felhólyagosodik, és elválik a fonákoldali aládolgozástól, így a szövetszerkezet elgyengül, szálcsúszásra, szakadásra hajlamos lesz.

A hatást fokozhatja a szemmel nem látható alkatrészek, kierősítések átnedvesedése, esetleges roncsolódása.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés