Táska tisztítási kisokos

Táska tisztítási kisokos

 Gabol táskái éveken át szolgálják Önt, amennyiben a cikkben említett néhány tanácsot megfogadja. Vigyázzon rájuk!

Tisztelje meg a táskáját azzal, hogy tisztítás közben is vigyáz rá!

Mostanában gyakran futnak be olyan kérdések, hogy hogyan szabad a nálunk vásárolt Gabol termékeket tisztítani. Azért, hogy elejét vegyük annak, hogy a megvásárolt táskák idő előtt életük végéhez érjenek, összeraktunk egy kisokost, amit ha követ, jó eséllyel megvédi a kedvencét az idő előtti sérüléstől.

A Gabol által gyártott, és általunk is forgalmazott táskák nagyon jó és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Az anyagok viszont különleges bánásmódot igényelnek, amelyre fel is hívjuk minden vásárlónk figyelmét a magyar nyelvű vevőtájékoztatón.

NE MOSSA MOSÓGÉPBEN!

Amennyiben ezt az információt figyelmen kívül hagyja, akkor könnyen idő előtt elbúcsúzhat kedvenc Gabol termékétől.

Miért ne mossa gépben?

A legtöbb táska belseje aládolgozási kenőréteggel kerül fel a külső textilborításra. Ezt mosáskor bármilyen kicsit is agresszívebb oldószer feloldja, de legalábbis koptatja. Amennyiben ezt a műveletet a mosógépben végzi el, akkor a dob forgómozgása és a dörzshatás révén ez a hatás, fokozottan érvényesülhet.

Akár egyetlenegy mosás alkalmával olyan súlyosan sérülhet az adott táska szerkezete, anyaga, hogy használhatatlanná válik.

A figyelmetlenségre nem adunk garanciát

A Gabol táskái magas színvonalat képviselnek, és ezért nem 1-2 hónapos időtartamra szólnak. Ezért is érdemes vigyázni rájuk, mert néhány szabály betartása mellett sok éven keresztül hűséges társa marad. A figyelmetlenségből keletkező hibákra sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Tisztítási javaslat:

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Gabol táskáit semmilyen módon sem tisztíthatja.

  1. Az enyhébb szennyeződéseket egyszerűen egy nedves szivaccsal, textíliával kíméletes törléssel eltávolíthatja.
  2. Makacsabb szennyeződés esetén se használjon mosószert. Sokkal jobban megfelel a célnak a speciálisan ilyen finom anyagok tisztántartására kifejlesztett detergens sampon.

Mosás során a dörzsölés, kefélés okozta mechanikai hatásokat felerősíti a hagyományos mosószerek lúgos kémhatása, amely a táska anyagának a sérülését vonhatja maga után.

Ilyenkor annyit tapasztalunk, hogy a szövet felhólyagosodik, és elválik a fonákoldali aládolgozástól, így a szövetszerkezet elgyengül, szálcsúszásra, szakadásra hajlamos lesz.

A hatást fokozhatja a szemmel nem látható alkatrészek, kierősítések átnedvesedése, esetleges roncsolódása.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest