Termékeink uraknak

Társ az üzletben és a hétköznapokon

A férfiak már jobban megértik, miért van, hogy a nők szinte el sem hagyják a lakást táska nélkül; ezek a praktikus és elegáns kiegészítők ugyanis az urak körében is egyre népszerűbbek. A zsebeket kidüllesztő kulcs, mobiltelefon vagy pénztárca egyáltalán nem elegáns, ráadásul nem is kényelmes vagy biztonságos; illetve egy idő után a ruha anyagát is kinyújthatja, hordhatatlanná téve a nadrágot.

Egy stílusos váll- vagy irattartó táska hasznos társ, ha a munkába vagy ügyeket intézni indulunk, hétvégén a városban sétálgatunk, szórakozni vagy üzleti tárgyalásra megyünk. Egy silány minőségű darab helyett érdemesebb egy tartós, strapabíró anyagból készültet vásárolni, hiszen utóbbi hosszú távon sokkal jobb befektetés, ráadásul nem kell minden szezonban újat venni – így a férfiak megszabadulhatnak a számukra sokszor nemszeretem tevékenységnek minősülő vásárlás nyűgétől.

A spanyol Gabol termékeit forgalmazó cégünk a magyar piacon egyedülálló választékot kínál: a váll- és irattartó táskák mellett sportos övtáskákat is talál nálunk, amelyek egy hétvégi kiránduláson vagy egy esti baráti találkozón is megállják a helyüket.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest