Tolltartó divat

Devecseri Mónika
2016. 07. 18. 00:00:00

Régen kétféle tolltartó létezett: a kinyitható emeletes, amiben megvolt minden ceruzának, tollnak, radírnak a helye, és minden más, amit tolltartónak hívtunk: dobozok fémből, fából.

Ma már léteznek egyterű, kétterű, háromterű hengertolltartók, merevfalú hengertolltartók, emeletes tolltartók, 2 az egyben tolltartók: és ezek csak a főbb típusok, mert minden típuson belül több tíz minta van.

Segítünk eligazodni.

Szegény tolltartó

Ha a tolltartó élne, ő lenne a meg nem értett szépség, vagy hős, hiszen szinte senki nem szentel neki különösebb figyelmet, pedig sokkal, de sokkal több annál, mint amit feltételezünk róla.

Tulajdonképpen semmi különös nincs egy tolltartóban, aminek az az egyetlen feladata, hogy elférjenek benne a ceruzák, tollak, radírok, és megvédje az írószereket a külső hatásoktól.

Csak rápillantva kettő tolltartó között mindössze az lehet a különbség, hogy ránézésre megmondható, ez lányoknak, ez pedig fiúknak készülhetett. De, ha ez igaz, akkor miért van legalább ötfajta, és mi a különbség tolltartó, és tolltartó közt, illetve kinek, melyik tolltartó lesz a jó választás?  

2:1 ben tolltartók

A 2 az 1-ben tolltartóinkat inkább nagyobb gyerekeknek (felsősöknek, vagy akár középiskolásoknak) ajánljuk, mert ezek kétfunkciósak. Nagy tárolórekesszel rendelkeznek, melyben sok ceruza és toll fér el, a tetejük madzaggal vagy cipzárral záródik, ezért akár asztali írószertartóként is használhatod, állítva. A lányoknak menő mintákkal, a srácoknak pedig szuper designnal készültek.

Ha ide kattintasz, össze is gyűjtöttük neked egy helyre az összes modellt >>>

Az egyterű hengertolltartó

Az a jó az egyterű hengertolltartókban, hogy nem akarnak többnek látszani, mint amik.

Praktikus tolltartók, egyetlen, nagy belső térrel, fiús, lányos mintákkal, minden korosztálynak.

Leginkább azoknak ajánljuk, akik elég bátrak ahhoz, hogy egy helyen tárolják az összes írószerüket: mert nem felejtenek el semmit, és nem a rend a mindenük.

Ha ide kattintasz több mint 60 féle egyterű hengertolltartó közül tudsz választani >>>

A kétterű hengertolltartó

A kétterű hengertolltartók kettő – külön cipzárazható – ezért egymástól elkülöníthető, hatalmas rekesszel rendelkeznek.  Inkább a rendszeretőbb, felsősöknek, vagy középiskolásoknak, gimnazistáknak ajánljuk, azért is mert tárolókapacitása nagy, szinte elég egyszer egy évben bepakolni azokat az íróeszközöket melyre szükség lesz.

Kattints ide, mutatjuk a 2 rekeszes (kétterű) henger tolltartóinkat fiús, és csajos mintákkal is >>>

A háromterű hengertolltartó

A háromterű hengertolltartónk annyiban különbözik a kétterűtől, hogy ebben már három cipzárazható rész osztja – értelemszerűen – 3 egymástól elkülöníthető részre a tolltartót. Felsősöknek, középiskolásoknak ajánljuk, menő lányos, és fiús színekben.

Kattints, és nézd meg őket >>>

A merev falú tolltartó

A merev falú tolltartónk speciális, hengeres kialakításúak, egy hatalmas tároló résszel rendelkeznek. Különlegességük, hogy található bennük egy – hálós - cipzáras tárolórekesz, ahová be tudod rakni azokat a kisebb cuccokat (hegyező, radír, vagy rotringhegy, vagy bármi), amelyek elvesznének a hatalmas tárolórészben. Ezt a tolltartót mindenkinek ajánljuk.

Lányos, és fiús színekben, mintákkal is meg tudod nálunk venni, kattints, és nézd meg milyenek>>>

Emeletes tolltartó

A klasszikus, ami minden alsós álma: emeletes tolltartó, kívülről merev borítással, mely megvédi a benne levő íróeszközöket mindenféle behatástól. A tolltartó belsejében levarrt gumipántok segítenek az íróeszközöknek abban, hogy a helyükön maradjanak, bármelyik oldalról is nyissuk ki a tolltartót.

Jelenleg több, mint 27-féle mintával (lányos, és fiús) kapható nálunk.

Kattints, és válaszd ki azt amelyik neked a legjobban tetszik >>>

Természetesen minden tolltartónk kapható szettben is. Kattints ide, és olvasd el miért érdemes szettben vásárolnod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest