Menü

Van Önnek bakancslistája?

2016. 02. 10. 00:00:00
Van Önnek bakancslistája?

Készítse el saját kívánságlistáját még a hétvégén! Ehhez adunk most ötletet!

Van önnek kívánságlistája?

Helyekről, ahová szeretne eljutni, kalandokról, melyeket szeretne átélni, tárgyakról, amiket szeretne megkapni? Egy ilyen kívánságlista elkészítése remek ötlet, mivel segít abban, hogy szem előtt legyen mindaz, amit az életben még el akar érni.

Ugyanakkor, talán úgy véli, hogy a vágyai leírása egy noteszbe nem valami inspiráló feladat, de ez nem így van. Higgye el, ez igenis egy nagy lépés! 

  • Először is, szerezzen be egy jó „kívánságkönyvet”. Ezekből elég nagy a választék, s közülük jó néhány remek motivációs üzeneteket is tartalmaz.
  • Másodszor, írja le a legfontosabb kívánságait. Nem számít, milyen nagyok, csak írja le bátran. Írja le mindazon vágyait, amiket még el szeretne érni ebben az életben. Így meg fogja tapasztalni, milyen szórakoztató dolog felfedezni saját álmait.
  • Harmadszor, ha már leírta, valósítsa is meg! Pakoljon össze, és készüljön fel a következő útra! Hívja fel azt a személyt, akivel szívesen töltené az idejét, és lendüljön neki annak a feladatnak, amit mindig is meg szeretett volna tenni.
  • Negyedszer, ha megvalósította, tartson meg mindent jól az emlékeiben: képeket, szavakat, jegyeket, részleteket… Ezek az emlékek mindig eszébe juttatják majd, hogy milyen nagyszerű kalandokban volt része.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés