Van Önnek bakancslistája?

2016. 02. 10. 00:00:00
Van Önnek bakancslistája?

Készítse el saját kívánságlistáját még a hétvégén! Ehhez adunk most ötletet!

Van önnek kívánságlistája?

Helyekről, ahová szeretne eljutni, kalandokról, melyeket szeretne átélni, tárgyakról, amiket szeretne megkapni? Egy ilyen kívánságlista elkészítése remek ötlet, mivel segít abban, hogy szem előtt legyen mindaz, amit az életben még el akar érni.

Ugyanakkor, talán úgy véli, hogy a vágyai leírása egy noteszbe nem valami inspiráló feladat, de ez nem így van. Higgye el, ez igenis egy nagy lépés! 

  • Először is, szerezzen be egy jó „kívánságkönyvet”. Ezekből elég nagy a választék, s közülük jó néhány remek motivációs üzeneteket is tartalmaz.
  • Másodszor, írja le a legfontosabb kívánságait. Nem számít, milyen nagyok, csak írja le bátran. Írja le mindazon vágyait, amiket még el szeretne érni ebben az életben. Így meg fogja tapasztalni, milyen szórakoztató dolog felfedezni saját álmait.
  • Harmadszor, ha már leírta, valósítsa is meg! Pakoljon össze, és készüljön fel a következő útra! Hívja fel azt a személyt, akivel szívesen töltené az idejét, és lendüljön neki annak a feladatnak, amit mindig is meg szeretett volna tenni.
  • Negyedszer, ha megvalósította, tartson meg mindent jól az emlékeiben: képeket, szavakat, jegyeket, részleteket… Ezek az emlékek mindig eszébe juttatják majd, hogy milyen nagyszerű kalandokban volt része.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Vagy csak segítségre van szüksége a táska választáshoz? Szállítással kapcsolatos gondja akadt?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ahol termékeinkkel kapcsolatban, minden kérdésére választ kaphat!

E-mail címünk: info@gabol.hu

Vásárlói vélemények
Ma megérkezett a csomag!! Kiváló a hátizsák minősége és gyors volt a szállítás!! Köszönöm!!!
Bianka - Kecskemét
 
Kedves Gabol! Gratulálni szeretnék! Nagyon jók a termékek. Pontos, precíz és és korrekt volt a szállítás. Csak így tovább, további minden jót kívánok! Egy nagyon elégedett vásárlójuk :)
Judit – Budapest
 
Megérkezett az iskolatáskánk, nagyon szép és csodálatos a színe. Köszönöm szépen!:)
Gabi – Jobbágyi
 
Megkaptam a rendelésem. Nagyon jó ötlet volt a telefonos kollegától, hogy a szállítási címnek a munkahelyem javasolta, így nem kell azon aggódnom, hogy otthon leszek e amikor a futár érkezik.
Zoltán – Győr
 
Kedves Gabol! Első alkalommal vásároltam a webshopjukban, de nem utoljára. A honlap színvonalas, a táskák már ott is megkapóak. Miután átvettem a csomagot, továbbra is csak pozitívot tudok mondani a márkáról. Köszönök Mindent!
Gyöngyvér – Budapest
 
Először rendeltem Gabol terméket, egy barátnőm javaslatára. A végeredmény: maximálisan elégedett vagyok a termékek minőségével. Egyediek és igazán szépek, örülök, hogy tolltartót is rendeltem a táska mintájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a lányom táskáját is innen fogom rendelni jövőre!
Hajni – Mohács
 
Mai nap kaptam meg a csomagot amivel 100%-ig elégedett vagyok! Gyönyörű az egész Trendy kollekció, örülök, hogy teljes szettet rendeltem még akkor is ha kicsit jobban megterheltem a családi költségvetést a tervezetthez képest! :- )
Éva – Debrecen
 
Gyönyörű a Gabol iskolai hátizsák! Kíváncsi leszek a fiam reakciójára, ha hazajön az oviból. Hálás köszönet!
Zoltán – Budapest